keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Varkaitten paratiisi

        Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan, mutta ei se kyllä kaikkea selitä. Tuntuu, että kaikki varastetaan, mikä irti saadaan ja jos ei saada, rikotaan. Viime viikolla törmäsin kauniiseen, isosilmäiseen nuoreen blondiin, joka häikäilemättä varasti muitten asiakkaitten juomia baarissa. Kun kysyin syytä moiseen, selitys oli, että joku aina varastaa hänen juomansa! Itellä ei tulis mieleenkään juoda kenenkään tuntemattoman lasista yhtään mitään. Yököttää ajatuskin!
 Blondi poistettiin baarista ja ovelana pimuna yritti erivärisessä takissa hetkeä myöhemmin takaisin :)
       Toinen tapaus myös viime viikolta; nuori tyttö, vakioasiakkaita, tuli narikkaan aamukolmelta narikkalapun kera. Kyseinen koukku oli tyhjä joten kyselin mitä oli jäänyt ja vastaus oli " en tiedä, mutta takki varmaan, kaverin takki". Kerroin, ettei koukussa ollut mitään ja tyttö sanoi tulevansa seuraavana päivänä kyselemään uudestaan. No, kollegani kertoi myöhemmin, että kyseinen narikkalappu oli pudonnut eräältä mieheltä, joka oli saanut takkinsa tuntomerkkejä vastaan jo aiemmin. Mä aion pitää kyseiselle punapäälle tiukan puhuttelun kun törmätään.
     Baareista varastetaan pulloja, laseja, vessapaperia, viherkasveja, vaatteita, käsilaukkuja, kännyköitä ja jopa tuoleja ja musiikkilaitteita. Kehenkään ei uskalla luottaa ja tilaisuus todellakin tekee varkaan.
Totta on, että monet asiakkaat ovat käsittämättömän hölmöjä tavaroidensa ja takkiensa suhteen. Tanssilattialla käsilaukut potkitaan nurkkaan ja vessaan lähtiessä takit jätetään tuolille vartioimatta, mutta silti! En saatana ymmärrä.
     Kollegani juoksi kerran kilometrin verran erään tyypin perässä, joka varasti baarijakkaran. Kiinni jäätyään varas oli vaan tokaissut, että " eiks sullakaan ole parempaa tekemistä, ku juosta hänen perässään? " . Nii i!! Olis ollu kyllä!!!
     Musta on tullut tosi kyyninen. Usko ihmisen hyvyyteen ja luottamus lähimmäiseen on kyllä karissut todella paljon. Joulu on tulossa ja ihmisillä pitäisi olla hyvä tahto, mutta varastamisen lisäksi järjestyshäiriöitä ja pahaa mieltä on kaksinverroin.  Okei ,voi olla, että tällä säällä on jotain tekemistä mun pessimistisyyteni kanssa. Toivottavasti.
Toivottavasti kohta sataa lunta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti