perjantai 26. lokakuuta 2012

En ole humalassa, mulla on selkä kipeä


Siellä se juro poke taas pälyilee baarin ovella, eikä päästä sisään. Se tietty kostaa muille sen, että joutuu tärisemään tuulikaapissa. Kostonhimoinen raukka!
Tänään ajattelin jakaa muutaman vinkin, miten sisäänpääsy kannattaa hoitaa ja toisaalta, miten ei.
      Kun saavut ovelle, tervehdi reippaasti, katso silmiin ja mene sisään. Kyllä se poke sut pysäyttää, jos haluaa katsoa henkkarit tai arvioida kuntoasi. Älä siis aloita keskustelua esim. näillä lauseilla; ”Moro mitä äijä!” , ”mää vaan yhden kaljan ottaisin”  tai  ”pääsenks mä sisään?”  , sillä noilla saat takuuvarmasti sen vanhan ovisaranan epäluuloiseksi.
      Jotkut asiakkaat teeskentelevät puhuvansa puhelimeen, kun tulevat ovelle ja yrittävät näin välttää kaiken kontaktin meikään. Virhe! Takuuvarmasti alan epäluuloiseksi!
      Jos poke pysäyttää ovella ja kyselee kuntoasi, tyhmintä mitä voit tehdä, on alkaa todistella erinomaista pelikuntoaan kevätjuhlaliikkeillä. Älä siis laita silmiä kiinni ja töki etusormiasi yhteen, älä ala seistä yhdellä jalalla tai kerro jaksavasi hyvin  juosta koko Cooperin-testin. Rehellinen arvio omasta kunnosta voi hyvinkin sillä kertaa riittää ja matka jatkuu baaritiskille. Muista taas katsekontakti! 
    Jos matkasi tyssää ovelle, älä ota sitä liian henkilökohtaisesti. Kysymys ei ole siitä, että persoonastasi ei tykätä. Turussa ei ole montaakaan ihmistä, jotka jättäisin oven ulkopuolelle vain sen takia, etten tykkää heistä. 
    Nähdään ovella :)

1 kommentti:

  1. Morjens!

    Hienoa tekstiä pistelet.

    Itse tervehdin aina ovimiestä ja katson silmiin. Pitäähän sitä antaa merkki että on anniskelukunnossa. Aliarvostettu työ.

    VastaaPoista