torstai 2. helmikuuta 2012

Paluu Siniselle Laguunille ja muita menneisyyden kamaluuksia

      Viime vuonna helmikuussa kirjoitin pienistä miehistä ja koirista, luvaten palata aiheeseen joskus. Nyt taitaa olla aika.
       Turussakin on ihmisiä, jotka melkein aina baariin mennessään joutuvat kaltoin kohdelluiksi. Sitten kirjoitellaan nettiin tai palautelappuihin ; "olin viettämässä hauskaa iltaa kavereitten kanssa ja yhtäkkiä, ilman syytä, portsari tuli ja pilasi koko illan. " Kysymys kuuluu, miksi aina samat ihmiset joutuvat syyttä suotta ongelmiin joko baarihenkilökunnan tai muitten asiakkaitten kanssa? Miksi aina samat tyypit kieltäytyvät noudattamasta alkoholilakia, baarin sääntöjä tai yleisiä hyviä tapoja? Miksi vika on aina muissa? Se, että seisoo pöydällä ja huutaa " vitun huora, tuo lisää viinaa" onkin vaan hervottoman hauska läppä, jota kaikki eivät tajua! Tyhmät poket, idiootit baarimikot ja juntit muut asiakkaat kehtaavat pilata illan paheksumalla hyvää huumorintajua!
       Syystäkin on syytä kantaa kaunaa vuositolkulla ja kirjoitella Facebookiin lisää hauskoja kommentteja aiheesta. Parasta on jättää kommentit täysin perustelematta ja antaa mielikuvituksen ja juoruilun hoitaa loput.
Kohta myös ne, jotka eivät ole kyseisessä baarissa koskaan edes käyneet, levittävät pyhää sanomaa eteenpäin; Siellä on kusipääpoket ja ammattitaidottomat baarimikot. Ravintoloitsijan limbo on valmis ja syytä ihmetellään...
       Ihmisen elämä on joskus pienestä kiinni. Sentin heitto johonkin suuntaan, katseen eksyminen sekunniksi väärään paikkaan tai itsestä täysin riippumaton asia voi muuttaa monen ihmisen elämän lopullisesti.
Pienistä asioista nauttiminen läheisten kanssa, ystävällinen hymy asiakkaalta tai hyvä lihapullaleipä voivat olla viimeinen asia mielessä valojen sammuessa. Tai sitten mielessä voi ollakin se, kun syyttä suotta lensi ulos baarista...Up yours, sanoisi Nykäsen Matti
   
   
   
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti