torstai 8. syyskuuta 2011

Jos vittu kosket muhun, mä tapan sut!!

         Oli kiireinen ilta tuossa taannoin, paljon ihmisiä baarissa, melkein kaikilla iloinen mieli. Yhden aikoihin tuli baaritiskiltä tieto, että erittäin humalainen mieshenkilö pitäisi poistaa. Kollegani kanssa menimme paikalle ja väenpaljoudesta huolimatta löysimme tapauksen aika äkkiä. Pyysimme ystävällisesti miestä mukaamme, kerroimme ettei hänelle enää myytäisi ja että olisi aika ehkä hakea grilliltä makkaraperunat ja mennä kotiin nukkumaan. Vastauksena tuli tuo otsikossa näkyvä lause ryyditettynä " mää harrastan vapaaottelua ja oon tapellu 5 vuotta" . Nyrkkien puristelu ja pyörittely totta kai kuului asiaan :) Tuossa tilanteessa oli pakko miettiä tarkkaan seuraavia liikkeitä.  Väenpaljous oli hirvittävä ja väistämättä voimankäytön yhteydessä sivulliset joutuisivat vaaraan. Jouduin siis käyttämään kaikki runonlausujan lahjani ja miesmiehelle-sloganit saadakseni tyypin kävelemään itse pois tungoksesta. Uhkailuja sateli vielä kävellessämme ovelle päin ja lauseita tyyliin "vittu ette te voi mua poistaa, mä oon käyttäny tänään tähän taloon satoja euroja". Siihen vastasin että ehkä tosta vois päätellä jotain, ehkä olet juonut jo tarpeeksi. Mies alkoi ovelle tullessamme vähän rauhoittua ja siinä sitten kyselin, missä hän vapaaottelua harrastaa. Ei kuulema enää missään, mut joskus kuitenkin...tokaisi vielä poistuessaan "älä pelkää, en kanna kaunaa" . Mikä tietty oli varsin huojentava tieto :)
       Kyllä mä mietin myös tämän esimerkin jälkeen, kuten monta kertaa aiemminkin, mikä saa ihmisen uhoamaan tuolla tavalla. Miksi käyttäydytään niin, kuin liiallisen humalan takia baarista poistaminen olisi pelkkää vittuilua henkilökunnan puolelta? Onko omassa elämässä asiat tosi huonosti, onko itsetunto todella heikko vai ollaanko me kahva-apinat ihan selkeesti vaan baareissa asiakkaiden kiusana ja välttämättömänä pahana? Toisaalta, olen ollut aika monissa portsarien saunailloissa ja sieltä kun on baariin asti päästy, kaikenlaista on sattunut. Eivät poketkaan aina osaa kännissä käyttäytyä. Henkilökuntaa on huoriteltu ja homoteltu. Kollegaa on lyöty turpaan ja naapuribaarin uutta ovimiestä kuristettu.
      Ehkä asia on vaan niin, että kaikille ei alkoholi sovi ollenkaan. Joistakin  selkeästi tulee täysiä idiootteja kännissä, riidanhaastajia ja öykkäreitä. Kurjaa on, että yksi humalainen ääliö pystyy pilaamaan todella monen muun hauskan illan.
      Sellainen tilitys tänään. Mukavaa syksyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti